EMVFE CSR Délután Kecskeméten

Az EMVFE CSR Délután rendezvény sorozata a helyben cselekedni a felelős üzleti megoldásokért központi gondolatra fókuszál.  Miskolc után most Kecskeméten mutatkozik be a  helyi gazdasági, önkormányzati, civil és oktatásban tevékenykedő vezetők fóruma. Téma: CSR, lokalitás, helyi megoldások- azaz CSR, innováció, helyi közösség Időpont:               2019. május 23, csötörtök, 15.00-18.00 óra Helyszín:             IQ Kecskemét Kft., Nagytárgyaló Cím:                        6000 Kecskemét, Izsák út 8/D  (térkép) Akik várják Önt:     Takács Júlia, az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) elnöke, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója Takács Júlia, az EMVFE elnöke, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója – Mi igen és mi nem a CSR? – Hol van ma a magyar CSR helye?
Illyés Péter, az IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft. ügyvezető igazgatója A jövő tegnap kezdődött! –  Tudatos, jövőre fókuszáló utánpótlás nevelés és fejlesztés Tan Attila, innovációs vezető (Akusztika Mérnöki Iroda Kft. Klímaváltozással összefüggő városi innovációk a társadalmi és gazdasági szempontok integrálásával. Bársony István, pályaorientációs tanácsadó (Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi-és Iparkamara) Pályaorientáció – a társadalmi felelősségvállalás új kihívása A rendezvény térítésmentes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrációs határidő: 2019.05.22., 12.00  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .