CSR Délután 02 Szentesen

Folytatódik az EMVFE CSR Roadshow-ja Szentesen.
Az EMVFE és a Legrand Zrt. Csongrád megye gazdasági döntéshozóit CSR Délutánra (Testközelben a felelősség-csr-ról négyszemközt címmel) invitálja 2011. április 28-án 14.00-kor a Legrand Zrt. székhelyére (Szentes 6600, Ipartelepi út 14.).


A különböző nemzetközi fenntarthatósági és csr alapelvek/vállalatok társadalmi felelőssége (ENSZ-Global Compact, OECD, EU stb.) igazi tartalmat csak akkor nyernek, ha helyi, lokális szinten a mindennapok gyakorlatában érzékeljük ezen alapelvek pozitív hatásait. Egyébként csak kiüresedett szlogenként még egy ideig beszélünk róla, majd lassan, fokozatosan csak egy bizonyos szűk kör vitakörén belül lesz téma.

A CSR ennél jóval többet tud adni! Mélyreható változásokat képes elindítani a gazdasági, társadalmi folyamatokban.
Ehhez azonban olyan partnerek szükségesek, akik felismerik az előnyöket, a lehetőségeket!

Meghívott vendégek:
Bencsik János, klíma és energiaügyért felelős államtitkár, NFM
Károlyi László, a Legrand Zrt. vezérigazgatója
Takács Júlia, az EMVFE elnöke
Móricz István, a Nyírségvíz Zrt. vezérigazgatója
——————————————————————–
A szervezőkről:
A Legrand Zrt-ről
Ebben az évben ünnepli a vállalat a szentesi gyár megalapításának 50 éves évfordulóját.

Vállalati felelősségvállalási stratégiája: olyan felelős üzleti magatartás tanúsítása, amellyel biztosítható a helyi és globális gazdaság és közösségek, valamint a természeti környezet fenntarthatósága.

A Legrand Zrt. célja, – az épületek villamos és digitális adatátviteli infrastruktúráinak globális szakértőjeként –a hatékony és energiatakarékos megoldások kidolgozása és biztosítása a fenntarthatósági elvek figyelembevételével.

EMVFE/ Első Magyar Vállalati Felelősségvállalás Egyesület
Az Első Magyar CSR Egyesület (EMVFE) felelős cégek döntéshozóinak a szervezete, melynek fő célja a szakmai érdekképviselet és érdekérvényesítés, valamint, hogy szakmai támogatást nyújtson a vállalati felelősségvállalásban érintett érdekcsoportoknak.