CSR Délután Kelet-Magyarországon

CSR Délután Kelet-Magyarországon

A következő EMVFE CSR Délután Debrecenben lesz. 2015. április 09-én. Házigazdánk a CSR Hungary díjazott National Instrument Kft.


Várjuk szeretettel a kelet-magyarországi régió céges döntéshozóit, közintézmények, üzleti és civil szervezetek vezetőit, az önkormányzatok és a média képviselőit. Téma: Amikor az üzlet támogatja az oktatást, az innovációt.

Az EMVFE/Első Magyar CSR Egyesület CSR Délután rendezvény-sorozata a helyben cselekedni a felelős üzleti megoldásokért központi gondolatra fókuszál.
A helyi gazdasági, önkormányzati, civil és oktatásban tevékenykedő vezetők fóruma.

Még soha nem volt nagyobb kereslet a képzett és szakképzett munkaerő iránt mint ma. Ez a fenntartható fejlődésnek is kulcstényezője. A magánszektor, az üzlet, valamint a befektetők számára is kulcs fontosságú a jó minőségű oktatás. E folyamatnak kikerülhetetlen szereplője az üzleti szektor.

A felelős üzleti gyakorlatban (CSR-ben) pedig minél több oktatást támogató és segítő kezdeményezés szükséges. Hisz ez a magasabb életminőség, a jobb teljesítő képességű gazdaság záloga. Az oktatás nem csaka közjó része, hisz az üzlet tudja biztosítani a jövőbeli tehetségek által a gazdasági növekedést. Világszerte és Magyarországon is.

Részletek és regisztráció:
https://eSurv.org?u=csr_delutan