Jön! Válaszd a zöld utat!

Jön! Válaszd a zöld utat!

Válaszd a zöld utat!- Zöld monitoring a cégeknél címmel rendezi meg az EMVFE következő CSR Délutánját, Budapesten, 2014. május 20-án, 16.00 órától. Partner a Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara.

Vállalati felelősség és fenntartható fejlődés tekintetében különösen az üzleti szektor számára kerültek kidolgozásra nagy számban általános ajánlások, még kevesebb számban fenntartható üzleti modellek, mérési módszerek.

Az EMVFE/Első Magyar CSR Egyesület éppen ez utóbbi üzleti megoldásokra fókuszál. A mérhető üzleti megoldások nyomon követhetővé, számon kérhetővé, tervezhetővé, költséghatékonyabbá tudják tenni működésünket.

Egy konkrét méréssel , monitoringrendszerrel sokkal fenntarthatóbbá  -jelen esetben- zöldebbé válik cégünk. Akár kicsi, akár nagy, akár gyártó cég, akár szolgáltató. Hogyan? És miért?
Ezt mutatják be vendégeink a CSR Délutánon.

Időpont:
2014. május 20, 16.00 óra

Helyszín:
Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Székháza
1024 Budapest Lövőház u. 30.
Partnerünk: Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

Vendégeink:
Balázs Tibor
, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója/az EMVFE elnökségi tagja

Károlyi László, a Legrand Zrt. vezérigazgatója, az EMVFE elnökségi tagja

Dr. Magyar Zoltán, az EUREM Energiagazdász képzés vezetőtanára, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kar Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszékének vezetője, valamint a Comfort Consulting Kft. ügyvezető igazgatója

Rónai András, épületgépész a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. KÉSZ Energy csoportjában

Moderátor:
Takács Júlia, az EMVFE/Első Magyar CSR Egyesület elnöke, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója

A CSR Délután az EMVFE és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara tagjai számára térítésmentes! De regisztrációköteles!
A regisztrációkat időrendi sorrendben tudjuk elfogadni!