Legrand Zrt.-a EuroSkills Budapest támogatója

Ünnepélyes keretek között írta alá a Legrand Magyarország Zrt. a EuroSkills Budapest 2018 szponzori szerződését. A cég nemcsak termékekkel és eszközökkel támogatja a szakmák Európa bajnokságát, hanem a fiatal szakemberek felkészítésében és a verseny lebonyolításában is szerepet vállal.

A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. a villanyszerelő szakma egyik főszponzora lesz az idén Budapesten megrendezett szakmák Európa-bajnokságán. A nemzetközi versenyen 28 ország közel 600 versenyzője, előreláthatóan 40 szakmában bizonyítja tudását. A Legrand nem csak a nemzetközi versenyek támogatásával mutatja elkötelezettségét a villanyszerelő-képzés iránt, hiszen a hazai versenyképes képzés elősegítéséért akkreditált KNX regionális központokat alakított ki és adott át országszerte: 2016-ban Győrben és Székesfehérvárott, 2017-ben Debrecenben, 2018-ban Keszthelyen és Csepelen.

Károlyi László a Legrand Zrt. vezérigazgatója mondta az aláírási ceremónián: „Tradíció és innováció – ez a Legrand alapelve. Hiszünk abban, hogy a jövőbe érdemes befektetni, és ennek legjobb módja a szakmai tudás továbbadása és a fiatalok támogatása. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobbak Legrand termékekkel dolgoznak a versenyen.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .