Tóth Éva, a Rossmann Magyarország Kft. szervezetfejlesztési vezetője

Folytatódnak a régi és indulnak az új CSR projektek

Az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) 2018-ban is továbbfolytatja évi, állandó projektjeit és hamarosan hírt ad az induló, projektről.

Az Első Magyar CSR Egyesület alappillére a szemléletformálás, továbbadni a CSR (vállalati felelősség és fenntarthatóság) értékeit, gondolkodásmódját minél szélesebb körben. Támogatva nem csak az üzleti szektor képviselőit, hanem az önkormányzati, közszektor és a civil szférát is.

Sikeresnek bizonyult az egymásra épülő,  modulrendszerból álló CSR oktatási formánk, melyet 2018-ban is továbbfolytatunk Sőt fejlesztünk is!
Az Egyseület minden tagja részt vesz az alapoktatásban, hogy ezekkel a gyakorlati ismeretekkel felvértezve hozzáértően, kellő információk birtokában dönthessen cégénél/ szervezeténél vállalati felelősség és fenntarthatóság témakörben.

2010-ben kezdtük el országos roadshownkat: CSR Délutánokat szervezünk tagjainkkal az ország különböző pontjain. Az utolsó helyszín Debrecen volt. S már hamarosan jön a következő CSR Délután….

A Face to face CSR Üzleti Reggelinket a politika és az üzleti szféra elsőszámú döntéshozói tisztelték meg. Kedvelt a zárt körben zajló, kötetlenebb beszélgetés vendégeinkkel.
Fontosnak tartjuk időről időre a személyes találkozást, s ennek megfelelő helyszínei a fent említett  események.

Mindezt ezidáig főállású munkatársak nélkül végezte az Első Magyar CSR Egyesület.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .