Hallottál már az EMVFE CSR Akadémiájáról?

Mint ahogy egy új, szakmai téma megjelenésekor lenni szokott, nagyon sokan azt gondolták, hogy mindenfajta tudás, tapasztalat, általános műveltség nélkül gyorsan, nagy karriert lehet befutni. Mindenhol szerepeljünk, adjunk elő…Mindegy, hogy hol.
Ez a dolog nyitja???! Persze nagyon gyorsan, sok pénzt keresve. A valóság ma is, és korábban is rácáfolt erre.


Ha valaki komolyan elkezd foglalkozni a CSR-rel, akkor ahogy halad előre, egyre inkább azt érzékeli, hogy mit nem tud… Gazdaság, társadalom, környezet és politika. Sok-sok információ és az információk mögött az összefüggések meglátása. Ez nem egy könnyű szakmai terület. Sok a kockázati tényező.

Folyamatosan tanulnia, fejleszteni kell magát, mert ha nem ezt teszi, akkor lemarad. És igen sok munka is…

Ez volt tehát a fő oka annak, hogy 2010-ben megalapítottuk az EMVFE-t (Első Magyar CSR Egyesületet). Azt a szervezetet, mely kifejezetten a vállalati felelősség és fenntarthatóság szakmai, érdekvédelmi szervezete.

Az EMVFE CSR Akadémia az EMVFE oktatás-képzési része. Az Akadémia egy hosszabb, egymásra épülő CSR képzési programot állított össze elsősorban a gazdasági döntéshozók számára.

BŐVEBBEN OLVASHATSZ ERRŐL ITT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .