Ragadd meg a jövőt!-Jön az EMVFE CSR Junior Díj

Az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) meghirdeti az EMVFE CSR Junior Díj pályázatát. Célja, hogy felismerje és értékelje azokat a kiemelkedő fiatalokat, akik személyesen is gyakorolják és követik a CSR alapelveit. Keressük a CSR Junior Nagyköveteket. Nem csak az üzleti szektorban. 2018.05.30-ig lehet pályázni.

„Amikor évekkel ezelőtt az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) berkein belül felvetődött a Junior Díj ötlete, akkor evidens volt, hogy a fiatalabb generációt nem szabad egyedül hagyni. Hisz a különböző technológiai megoldások, digitalizációs formák, az internet, a mobil, a laptop használatának az ismerete ma már az alapműveltséghez tartozik. Mégis a technológia nem tudja helyettesíteni az emberi értékeket. Mások tisztelete, méltányosság…

A bulvár, a lájközön nem az igazi értékeket támogatja. A könnyű, látszólagos siker nem támogatja egyetlen szektorban sem a tehetségeket, a teljesítményt, a jó vezetőket. Ez érezteti hatását az egész ország gazdasági, társadalmi fejlődésében. Sőt a folyamatosság és fenntarthatóság tekintetében is meghatározó.

Ezért is fontos, hogy a fiatalabb, utánunk jövő generációk a saját korosztályukból is olyan példaképeket lássanak, akik tovább viszik – és remélhetőleg ők is tovább adják majd -azokat az értékeket, viselkedésformákat, melyek összességében magasabb életminőséget eredményeznek. Mind az egyén, mind pedig a helyi közösség szintjén.
Olyan értékeket, mint a generációk közötti méltányosság, a munka és a tehetség tisztelete és támogatása. Porosnak ható fogalmak, melyeket lehet, hogy érdemes újradefiniálni..”- hangsúlyozta Takács Júlia, az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) elnöke, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója.

Ajánlhatod munkatársaid, beszállítóid!
Olvasd el itt a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .