Magyar Üzleti felelősség Díjat kapott a Legrand Zrt.

2018-ban 11. alkalommal hirdették meg a Magyar Üzleti Felelősség Díját a „CSR Hungary Díjat”. Az MKB Bank Váci utcai Bálterme adott otthont az idei ünnepélyes díjátadónak 2018. november 30-án. A Legrand Zrt. a Közös ügyek – közös felelősség kategóriában nyerte el a ”CSR Hungary Díj 2018” rangos kitüntetést.

A cég nevében Károlyi László vezérigazgató úr vette át az oklevelet és emlékplakettet. A díjhoz kétéves önkéntes védjegyhasználat is társul.

Az ünnepélyen Takács Júlia a CSR Hungary alapítója, ügyvezető igazgató és az EMVFE (Első Magyar Vállalati Felelősségvállalás Egyesület) elnöke beszélt a résztvevőknek arról, hogy mit is jelent ma a vállalati felelősségvállalás és hogyan lehet értékelni. Hangsúlyozta beszédében, hogy a helyi értékek és nemzetközi szakmai igények összehangolásával lehet és kell is áttekinthetővé tenni a vállalati fenntarthatósági rendszereket. A jól működő CSR növeli a szervezetek értékét és versenyképességét, és ma már kikerülhetetlen feltétellé vált az üzleti életben. A CSR Hungary Díj nyerteseit biztatta arra, hogy örüljenek és legyenek büszkék a sikereikre, bátran mutassák meg magukat a környezetüknek.

A Legrand Zrt. elkötelezett a munkavállalói és a környezete felé és ez a szellemiség a teljes működésében követhető. A vállalat vezetésének egyik új kezdeményezése az, hogy a munkavállalók minden szegmense képviseltesse magát a rendezvényeken.


Ennek az új célnak megfelelően a CSR ünnepélyes díjátadón is részt vettek Károlyi László vezérigazgatón és Katona Szilvia HR igazgatón kívül -jellemzően nagycsaládos- munkatársak is: Hegyi Melinda, Hegyi Renáta, Ludányiné Ternai Szilvia, Mátéfi Endréné, Pardi Katalin, Sipos Róbertné, Tóth Nikoletta, Apró János és Gácsi Péter.

Gratulálunk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .